Wat kunt u doen?

Een verjaardag, een jubileum of zakelijk succes? Donateurs en sponsors van K.I.D.S. hebben de meest uiteenlopende redenen om K.I.D.S. te ondersteunen. Maar veelal wordt ook gegeven zonder directe aanleiding, simpel uit medeleven met de straatkinderen. Voor € 1,50 per dag geeft u een Vietnamees jongetje of meisje een menswaardig bestaan en een betere toekomst. Doneer en maak het verschil voor een straatkind in Vietnam.

uw gift is fiscaal aftrekbaar

Stichting K.I.D.S. heeft de ANBI status, dat wil zeggen dat K.I.D.S. door de Belastingdienst is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor zijn uw giften aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Eénmalige donatie

Wilt u éénmalig een financiële bijdrage leveren? Heeft u bijvoorbeeld een sponsoractie georganiseerd ten behoeve van de Stichting K.I.D.S.? Of heeft uw kind geld ingezameld met het doen van klusjes? Alle donaties, klein en groot, zijn zeer welkom.

Doneer gemakkelijk via iDEAL
Adopteer een bedje

Het Lemongrass House heeft 30 bedden. Voor elk bedje heeft de Stichting K.I.D.S. een sponsor nodig. We hebben het liever over bedden dan over kinderen. Kinderen komen en gaan, omdat we altijd proberen ze bij familie onder te brengen. Maar de bedjes blijven en worden weer beslapen door nieuwe bewoners. Bedjes worden over het algemeen geadopteerd voor een periode van 5 jaar. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 600,- adopteer een bedje

Sponsor

Een sponsor is een persoon of bedrijf die zich voor langere tijd verbindt aan één of meerdere opvanghuizen. De bijdrage van een sponsor kan financieel zijn, door middel van giften waarmee de exploitatie van een opvanghuis geheel of gedeeltelijk is gedekt. Een bedrijf kan ook bijdragen door het leveren van producten of diensten. In Nederland (bijvoorbeeld ten behoeve van een charity evenement van K.I.D.S.) of in Vietnam zelf. Indien gewenst krijgen sponsoren een vermelding op de sponsorpagina. sponsor K.I.D.S.