BBQ team helpt de KIDS

In januari 2018 hebben Henk van der Heide en Walter Kloostra, als team Speckneck #81, meegedaan aan de ScanCoveryTrial. De mannen reden in één week ruim 7.000 km kris kras door Scandinavië met veel sneeuw, ijs en temperaturen tot wel – 27ºC! Met hun Jeep Wrangler, volledig bestickerd met alle namen van de sponsoren, zijn zij op 6 januari gestart en 14 januari gefinisht, terwijl ze de hele week te volgen waren via de Geotrack-app en hun Facebook pagina.

KIDS sponsors

“Het was een fantastische rit, maar we deden dit niet alleen voor onszelf. Wij wilden met dit avontuur zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting K.I.D.S. waar Julius ons enthousiast over vertelde tijdens een BBQ wedstrijd in het ijskoude Italië (ook -27ºC), en dat is gelukt. Met dank aan onze vele sponsoren hebben wij maar liefst €11.850,= weten op te halen voor K.I.D.S. Julius organiseert met ons (SpeckNeck BBQ team Lunteren) nog een avond voor de sponsoren waarbij we samen onze BBQ kunsten kunnen tonen”, aldus Walter Kloostra. ?

“Heren wat een geweldig initiatief, zeer zeer bedankt! We zien elkaar met de sponsoren aan de BBQ” aldus Julius Jaspers.

rss-feed